Cikkünk nyomán kitakarították a Cifra Palota játszóteret

Bányai Rudolf | 2021. 06. 17. – 09:44

Ismét a nyilvánosság ereje segített, hogy az önkormányzat elvégezze a feladatát. Egy héttel ezelőtt olvasói tapasztalatok alapján megírtuk, hogy a Német utcai befogadó játszótér karbantartás hiányában elhanyagolt lett. Néhány nappal később az önkormányzat pótolta a mulasztást és kitakaríttatta a játszóteret.

© Fotó
Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldal

A napokban mozgássérült gyermekek látogattak el a Cifra Palota játszótérre, amelyet az előző városvezetés és a Szerencsejáték Zrt. oly módon alakított ki, hogy azt a mozgásukban korlátozott gyermekek ép társaikkal közösen használhassák. Sajnos azt tapasztalták, hogy a játszótér karbantartás hiányában elhanyagolt lett. Miután cikkünkkel felhívtuk az önkormányzat figyelmét, hogy nem végzi a feladatát, néhány nappal később kimentek és legalább kitakarították a játszóteret.

Írja meg nekünk Ön is, ha problémát tapasztal, a nyilvánoság erejével késztessük együtt az önkormányzatot, hogy végezze a kötelességét, és legalább a karbantartási feladatainak tegyen eleget, őrizze nagyobb becsben az előző városvezetés által elkészült létesítményeket, ha már új beruházások nem történnek!