Olvasói levél: Ellensúlyozni kell Pikóék álságos hangját

Sereg László | 2021. 05. 25. – 16:03

Hazug és gáncsoskodó hangnak nevezte olvasónk a közpénzből fenntartott, valójában baloldali propagandalappá züllesztett Józsefváros Újságot, amit szerinte fontos ellensúlyozni. Olvasónk egyben felháborodását fejezte ki Pikó András korábbi kétes döntéseivel, a Zászlómúzeum bezárásával, illetve a Józsefvárosi Cigányzenekar megnyirbálásával kapcsolatban is.

© Fotó
Hírnyolc, illusztráció

Tisztelt Szerkesztőség!

Nagy örömmel vettem kézhez kiadványukat! Legfőbb ideje méltó módon ellensúlyozni a kerület „hivatalos” lapjának hazug, álságos, gáncsoskodó hangját. Mélységesen felháborít, hogy a mostani vezetés – más botrányos intézkedései mellett – megszüntette 50 /ötven/ kiváló cigány muzsikus állását és földönfutóvá kívánja tenni a világon egyedülálló zászlómúzeumot. /Ugyan mire akarja használni annak megüresedő helyét?/ Kérem, próbáljanak meg mindent megtenni annak érdekében, hogy ez ne mehessen így tovább! Munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok nagy tisztelettel és szeretettel:

László

 

Kedves László!

Köszönjük elismerő szavait, igyekszünk a jövőben is maradéktalanul rászolgálni a bizalmára és megbecsülésére.

A jövőben is be fogjuk mutatni, hogy a közpénzből fenntartott önkormányzati propagandalap hogyan hallgatja el a fontos tényeket, miként mentegeti a rossz helyi döntéseket, és milyen valótlan állításokat fogalmaz meg. De megírjuk azt is, hogy a kerület hogyan tért vissza a gettósodás útjára, hova tűnnek a közpénzek, miért állt meg Józsefváros fejlődése.

Ugyanakkor célunk az is, hogy Olvasóink véleményének is teret engedjünk, így kérjük, a jövőben is írja meg nekünk véleményét, észrevételeit.

Tisztelettel: a szerkesztők