Olvasói levél: Idáig Józsefvárosban, mára újra egy Nyócker nevű hajléktalantelepen élünk

Sereg László | 2021. 06. 08. – 15:53

Pikó András a szöges ellentétét teszi mindannak megválasztása óta, mint amit a kampányában ígért - írja levelében egy olvasónk, aki szerint a baloldali polgármester nem a lakosoknak, hanem a lumpen elemeknek kedvez döntéseivel. Szerinte ezt bizonyítják Pikó drogambulanciás tervei, valamint a mobilvécék kihelyezése a közterekre.

© Fotó
Baranyai Attila/Hírnyolc, archív, illusztráció

Tisztelt Szerkesztők!

Kérem Önöket, jelentessék meg levelem, amely nem csak a saját, hanem szinte az egész lakóközösségem felháborodását is tolmácsolja. Egészen elképesztőnek tartjuk, hogy a baloldal ismét le akarja zülleszteni Józsefvárost egy nyomornegyeddé, ahol a közterületeket a hajléktalanok meg a drogosok uralják. Pikó újra nyóckert csinált szeretett otthonunkból, pedig még két éve sincs, hogy becsalta magát a hatalomba… Ami előtt ígért fűt-fát, és természetesen – jó baloldali lévén – megválasztása(?) után mindennek a szöges ellentétét teszi.

Nem a lakosoknak kedvez Pikó elvtárs, hanem – mint látjuk – a lumpen elemeknek: drogközpontot akar nyitni a kábítószereseknek, és telerakta a tereket és utcákat újra azokkal a bűzölgő, na meg gusztustalan, téridegen műanyag vécékkel is. Nem zavarja ez vajon az ő szavazóit, hogy az ő otthonukat is szétzülleszti a választottjuk? Nem értem.

El sem merjük képzelni, mi károkat fog okozni még ez a baloldali banda Józsefvárosnak.

Üdvözlettel:

Kálmán bácsi

Tisztelt Kálmán bácsi!

Köszönjük levelét. A témában egy korábban kapott olvasói levelet már továbbítottunk az önkormányzat felé, amire azt a választ kaptuk Pikó András sajtófőnökétől, hogy a városvezetéshez – elmondásuk szerint – többségében olyan üzenetek érkeztek, amelyek a mobil wc-k visszahelyezését sürgették és ennek eleget is tettek.

Üdvözlettel:

a szerkesztők